Google
 

9.9.08

The Shift


THE SHIFT Movie Trailer from The Shift on Vimeo.



***

12.7.08

Line to Experimental - prepustite se domišljiji

Premikajte miško, klikajte levi gumb na miški, klikajte gumbe spodaj levo in desno in se prepustite domišljiji…


LineTo experimental by ~Volcanic-Penguin on deviantART



***

26.6.08

Strah pred ekonomsko recesijo

Če se vas je začel lotevati strah pred ekonomsko recesijo in vam Angleščina ne dela težav, vam toplo priporočam spodnji video, ki je posvečen odstranjevanju take vrste zaskrbljenosti – na celičnem nivoju. Brad Yates je, kot vedno, aktualen!


Clear the Economic Fear - EFT with Brad Yates





***

21.6.08

Hubble Space Telescope - Posnetek tisočletja





***

1.6.08

Svetovalnica Nutrigenomika Info Team

Različne naravne oblike zdravljenja, prehranjevanja in ohranjanja dobrega počutja postajajo vse bolj priljubljene. Čeprav večina teh metod prisega na to, da so dobre in koristne za vse, pa je po mojem mnenju najboljši celovit in individualiziran pristop.

Celovit pristop je prirejen za telo, um in duha.

Individualiziran pristop upošteva specifične faktorje posameznika kot npr. krvno skupino, vplive okolja, življenjske razmere, genetsko zasnovo in druge.

Dokler se nisem pred skoraj desetletjem prvič srečala s prehrano po krvnih skupinah*, nisem nikoli razumela, zakaj je moja mama naredila solato tako kislo, da je jesti nisem mogla. Njej je namreč želodčne kisline primanjkovalo, med tem ko je imam sama v obilici in zlahka preveč, če uživam hrano, ki deluje v telesu kislo.

Ena izmed najbolj popolnih strani na temo wellbeinga, individualiziranega načina prehranjevanja, pa tudi fitnessa in še marsičesa s področja zdravega življenja je Nutrigenomika.info. Poleg obilice informacij, izdelave individualiziranih programov za posameznike in e-glasila ponujajo tudi izobraževanje, predavanja in delavnice na temo individualizirane prehrane, vadbe in življenjskega sloga.

Svetovalnica Nutrigenomika Info Team se nahaja na Ljubljanski ulici v Domžalah.

*Dr. Peter D’Adamo je ameriški zdravnik, raziskovalec in avtor številnih knjig na temo prehranjevanja po krvnih skupinah



***

23.4.08

Foto: Čakre, energijski meridiani

meditate

***

22.4.08

Dosežite čustveno svobodo

Ena najhitrejših in najučinkovitejših metod kar sem jih sama do sedaj odkrila in preizkusila – za takojšnjo ublažitev skorajda kakršnihkoli čustvenih in fizičnih stisk – je znana pod naslednjimi imeni: tapping (tapkanje) ali EFT.


karate-chop



EFT ali Emotional Freedom Technique je tehnika za doseganje čustvene svobode in odpravljanje drugih težav, s katerimi se srečujemo, tudi takšnih na fizični ravni. Metoda je enostavna in se je vsakdo lahko hitro nauči, najbolje je pa to, da njene rezultate večina ljudi, ki metodo uporablja, opazi in občuti takoj. Več si lahko preberete tukaj ali pa se celo prijavite za eno od delavnic ali Ponedeljkovo brezplačno vadbo.


EFT tapping points



Za tiste, ki jim angleški jezik ne dela težav, priporočam dve odlični EFT trani:

http://tapping.com/

http://bradyates.net/

Na obeh lahko najdete veliko uporabnih informacij, za takojšnjo uporabo metode pa kliknite na naslednjo povezavo:

http://productsiusereview.blogspot.com/search/label/EFT

Video, s katerim je priporočljivo začeti vadbo, je na dnu strani, namenjen pa je dobremu začetku vsakega dneva ali »za dobro jutro«.


***