Google
 

1.6.08

Svetovalnica Nutrigenomika Info Team

Različne naravne oblike zdravljenja, prehranjevanja in ohranjanja dobrega počutja postajajo vse bolj priljubljene. Čeprav večina teh metod prisega na to, da so dobre in koristne za vse, pa je po mojem mnenju najboljši celovit in individualiziran pristop.

Celovit pristop je prirejen za telo, um in duha.

Individualiziran pristop upošteva specifične faktorje posameznika kot npr. krvno skupino, vplive okolja, življenjske razmere, genetsko zasnovo in druge.

Dokler se nisem pred skoraj desetletjem prvič srečala s prehrano po krvnih skupinah*, nisem nikoli razumela, zakaj je moja mama naredila solato tako kislo, da je jesti nisem mogla. Njej je namreč želodčne kisline primanjkovalo, med tem ko je imam sama v obilici in zlahka preveč, če uživam hrano, ki deluje v telesu kislo.

Ena izmed najbolj popolnih strani na temo wellbeinga, individualiziranega načina prehranjevanja, pa tudi fitnessa in še marsičesa s področja zdravega življenja je Nutrigenomika.info. Poleg obilice informacij, izdelave individualiziranih programov za posameznike in e-glasila ponujajo tudi izobraževanje, predavanja in delavnice na temo individualizirane prehrane, vadbe in življenjskega sloga.

Svetovalnica Nutrigenomika Info Team se nahaja na Ljubljanski ulici v Domžalah.

*Dr. Peter D’Adamo je ameriški zdravnik, raziskovalec in avtor številnih knjig na temo prehranjevanja po krvnih skupinah



***

0 comments: